Szombat
2024 Április 20
6:04 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    50 dkg sonka
    20 dkg szalonna
    70 dkg bab
    3 (nagy) fej hagyma
    3 evőkanál cukor
    2 szál bazsalikom

    bors
    pirospaprika



    A babot előző este beáztatjuk. Majd felrakjuk főni, hozzáadjuk a bazsalikomot, és félig megfőzzük. Leszűrjük és a levét félrerakjuk. A szalonnát és a sonkát felkockázzuk, kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a cukrot, és ha elolvadt, mehet bele a karikára vágott hagyma, amit üvegesre pirítunk. Hozzáadjuk a leszűrt babot, és annyi levet öntünk rá, amennyi ellepi. Készre ... Tovább »
    Kategória: Olasz konyha | Megtekintések száma: 2166 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 08 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók 4 személyre:
    15 dkg lebbencstészta
    5 dkg füstölt szalonna
    40 dkg burgonya
    20 dkg füstölt kolbász
    1 fej vöröshagyma
    1 db paprika
    1 db paradicsom
    petrezselyem zöldje
    pirospaprika


    A szalonnát apró kockákra vágjuk és egy lábosban zsírjára sütjük, majd kivesszük egy tálra és lecsepegtetjük.
    A visszamaradt zsírban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, szintén ebben a zsírban rózsaszínre pirítjuk a nagyobb darabokra tört lebbencstésztát. Ekkor pirospaprikát szórunk rá, megsózzuk, majd felengedjü ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 3006 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 08 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024