Hétfő
2018 Október 22
7:16 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4]Háztűznéző [3]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Keresés
Belépés
Kedvencem
Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Június » 8 » Hagymás bab Bud Spencer módra
    11:43 AM
    Hagymás bab Bud Spencer módra
    Hozzávalók:
    50 dkg sonka
    20 dkg szalonna
    70 dkg bab
    3 (nagy) fej hagyma
    3 evőkanál cukor
    2 szál bazsalikom

    bors
    pirospaprika



    A babot előző este beáztatjuk. Majd felrakjuk főni, hozzáadjuk a bazsalikomot, és félig megfőzzük. Leszűrjük és a levét félrerakjuk. A szalonnát és a sonkát felkockázzuk, kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a cukrot, és ha elolvadt, mehet bele a karikára vágott hagyma, amit üvegesre pirítunk. Hozzáadjuk a leszűrt babot, és annyi levet öntünk rá, amennyi ellepi. Készre főzzük.
    Ha valaki megpróbál meggátolni minket az elfogyasztásában, nyugodtan verjük pácoltra a képét a serpenyővel.
    Kategória: Olasz konyha | Megtekintések száma: 1351 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): sonka, szalonna, hagyma, Bab, pirospaprika, bors, , bazsalikom | Helyezés: 5.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2018