Hozzávalók:
3 adag marhapörkölt 40 dkg héjában főtt burgonya 20 dkg zöldbab 1 padlizsán 4 zöldpaprika 2 szál sárgarépa 1 kis doboz vörösbabkonzerv 10 dkg párolt rizs 2 tojás, 4 dl joghurt só 1 fej vöröshagyma 2 dkg margarin a tepsihez: 1 dkg margarin 1 evőkanál zsemlemorzsa
|
| Közepes tepsit bekenek margarinnal és morzsával beszórom. A főtt burgonyát vékonyan felkarikázom, a zöldbabot feldarabolom, a padlizsánt felszeletelem és mindkét oldalán besózom (így kiengedi keserű levét). A zöldpaprikát kicsumázom, karikákra vágom, a répát feldarabolom
...
Tovább »
Kategória:
Bolgár konyha
|
Megtekintések száma:
1812
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2012 Március 03
|
|
Hozzávalók 4 főre : 2 kisebb, zsenge padlizsán 3 uborka nagyságú, zsenge cukkini 1 húsos zöldpaprika 5-6 közepes paradicsom 2 közepes fej hagyma 2 gerezd fokhagyma 8-10 friss bazsalikomlevél 2 ek olaj 3 dkg reszelt sajt 10 dkg sós juhsajt (feta is jó) só bors
| | A hámozatlan, megmosott padlizsánt 1 cm vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, fél órát állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük, leöblítjük. A szintén hámozatlan cukkinit is megmossuk, felszeleteljük. A kicsumázott paprikát csík
...
Tovább »
Kategória:
Bolgár konyha
|
Megtekintések száma:
1265
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2011 Április 27
|
| |