Hozzávalók: 40 dkg darált marhahús 10 dkg darált sertéshús 10 dkg darált borjúhús 1 tojás 2 dl tej 2 dl zsírszegény tejföl 2 dkg zsemlemorzsa 2 dkg zabkorpa 1 fej vöröshagyma só, bors, szerecsendió 6 evőkanál vaj
|
| Az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk két evőkanálnyi vajon, közben elkeverjük a tejfölt és a tejet a morzsával és a zabkorpával. Egy másik edényben összekeverjük a húsokat a tojással és a hagymával, és hozzákeverjük a megdagadt gabonákat, fűszerezzük, és jó 20 percet állni hagyjuk. Amikor össze&eac
...
Tovább »
Kategória:
Svéd konyha
|
Megtekintések száma:
1929
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2011 Május 08
|
| |