Hozzávalók: 60 dkg vöröshagyma 1liter leveskockából készített leves 50 g vaj 20 dkg reszelt sajt 2 evőkanál liszt 2 tojás
|
| Megolvasztjuk a vajat majd beletesszük a vékonyra szeletelt vöröshagymát és fél órán keresztül lassú tűzön dinszteljük, néha megkeverjük, rászórjuk a lisztet, egy kicsit megpirítjuk, majd hozzá öntjük az előre elkészített kockalevest, felforraljuk és további 20 percig lassú tűzön főzzük. A hagyma felét kiszedjük és összekeverjük a 2 tojás sárgájával, majd lassú tűzön, fokozatosan hozzáadva belekeverjük a
...
Tovább »
|
Elkészítem a bolognai húsmártást, de gombával dúsítva. Közben kifőzöm a pennetésztát, csakis al dente, vagyis fogkeményre. Amikor minden megvan, fogok egy tepsit, kikenem kicsit olivaolajjal és beleterítem a tészta felét. Ezután ráteszem a mártást és megszórom sajttal. Rákerül a maradék tészta, meglocsolom tejföllel és a sajt maradékát is
...
Tovább »
Kategória:
Olasz konyha
|
Megtekintések száma:
1909
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2011 Június 17
|
| |