Szombat
2024 Április 27
6:25 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2024  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    500 g marhahús
    2-3 ek húsleves
    8-10 szem bors
    1/2 fej fokhagyma
    1/2 kk kömény

    késhegynyi szódabikarbóna



    A megdarált húshoz hozzáadjuk a sót, a borsot, a zúzott fokhagyma felét, a húslevest, a szódabikarbónát és összegyúrva 4-5 órára hidegre tesszük. Vizes kézzel 10 cm-es kolbászkákat készítünk belőle. Roston megsütjük minkét oldalát, miközben olajba mártott tollal kenegetjük.
    Mustárral, tormával kitűnő étel.
    Kategória: Román konyha | Megtekintések száma: 1298 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 20 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    70 dkg borjúszegy
    3 sárgarépa
    1 petrezselyemgyökér
    1 vöröshagyma
    1 zeller
    3 burgonya
    1 citrom leve
    3 levél lestyán
    1 dl tejföl
    1/2 teáskanál bors

    1 csokor petrezselyemzöld


    A borjúszegyet felkockázzuk, és megfőzzük. Eközben a hagymát felaprózzuk, üvegesre pároljuk a felkockázott zellerrel, burgonyával és a felkarikázott sárgarépával és petrezselyemgyökérrel együtt. Ezután hozzáadjuk a leveshez, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul. A petrezse ... Tovább »
    Kategória: Román konyha | Megtekintések száma: 1453 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 01 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024