Szombat
2024 Április 27
6:44 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2024  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:

    1 kg krumpli
    1 db póréhagyma
    15 dkg füstölt szalonna
    3 dkg vaj
    4 db tojás

    bors


    Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal. A szalonnát felkockázzuk és vajon tepertőre sütjük. A meghámozott és megmosott krumplit a reszelő durva oldalán lereszeljük. A póréhagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. Összekeverjük a hagymát, a krumplit, a tepertőt, hozzáütünk négy tojást, megsózzuk, megborsozzuk.
    A keveréket a tűzálló tálba simítjuk é ... Tovább »
    Kategória: Német konyha | Megtekintések száma: 1403 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2013 Január 19 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    1 kg krumpli
    100 g húsos szalonna
    1 közepes hagyma
    2,5 dl alaplé (pl húsleves)
    4 ek fehérborecet
    1 tk közepesen csípős mustár
    bors
    csokor snidling
    3-4 ek olaj



    A krumplit mossuk meg alaposan és főzzük meg sós vízben, héjastól egy jó nagy lábasban. Ha megfőtt, hagyjuk kihűlni, majd hámozzuk meg.
    A hagymát tisztítsuk meg és vágjuk vékony, apró darabokra. A szalonnát is kockázzuk fel, egy serpenyőben pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát és az alaplevet és rövid ideig forraljuk együtt őket.
    Egy külön ... Tovább »
    Kategória: Német konyha | Megtekintések száma: 3440 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 13 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    60 dkg marhafartő vagy hátszín
    25 dkg marhacsont
    2 sárgarépa
    2 petrezselyemgyökér
    1 kis hagyma
    kis darab marhamáj és -lép
    2 l víz (egy személyre 1/4 l levest számítva)
    1 evőkanál só
    A májgombóchoz:
    15 dkg marhamáj
    1 kis hagyma
    4 dkg zsír
    1 tojás
    2 zsemle
    kevés tej
    petrezselyem

    bors
    majoránna
    1 gerezd fokhagyma
    7 dkg zsemlemorzsa



    A h ... Tovább »
    Kategória: Német konyha | Megtekintések száma: 1315 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Március 31 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024