Péntek
2024 November 22
8:37 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  November 2024  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:

    12 tavaszi tekercs lap
    20 dkg darált sertéshús
    1 tojás
    5 dkg üvegtészta
    ¼  zöld káposzta vékonyra szeletelve
    1 bő marék szójacsíra 
    4 gerezd fokhagyma
    frissen őrölt fekete bors
    2 evőkanál szójaszósz

    A tésztát vízben kicsit megáztatjuk. A húst kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyra vágott káposztát és az apróra vágott fokhagymát. Amikor már kicsit összeesett a káposzta, akkor lehúzzuk a tűzről, szójaszószt adunk hozzá, majd elkeverjük ... Tovább »
    Kategória: Kínai konyha | Megtekintések száma: 1467 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2013 Január 19 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    80 dkg sertéscomb
    2 tojás
    3 ek. kukoricaliszt
    2 ek. szójaszósz
    1 1/2 dl olaj
    1 fej vöröshagyma
    2 cikk fokhagyma
    1/2 zöldpaprika
    1/2 paradicsompaprika
    20 dkg ananász
    8 kanálnyi ananászkonzervlé
    Mártás:
    8 ek. cukor
    4 teáskanál szójaszósz
    4 ek. ketchup
    3 teáskanál Worchester-szósz
    4 teáskanál burgonyalisz



    A húst felkockázzuk, a szójaszószt ráöntjük, és így pácolódni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben felverjük a tojásokat, majd a fél óra leteltével a húsra öntjük. A húskockákra szórjuk a kukorica ... Tovább »
    Kategória: Kínai konyha | Megtekintések száma: 1338 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 09 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    60 dkg csirkemellfilé
    3 tojásfehérje

    őrölt bors
    5 ek étkezési keményítő
    olaj a sütéshez
    A mártáshoz:
    2 dl ketchup
    0,5 dl balzsamecet
    0,5 dl méz
    3 ek szójaszósz
    1 mk friss reszelt gyömbér
    1 gerezd fokhagyma
    1 kicsi vöröshagyma vagy póréhagyma


    A tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őröltborssal ízesítjü ... Tovább »
    Kategória: Kínai konyha | Megtekintések száma: 1440 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 23 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    2db csirkecomb 
    2 fej vöröshagyma
    gyömbér
    2 gerezd fokhagyma
    25 dkg fejes káposzta
    2 sárgarépa
    egy kevés borsó
    2 ek szójaszósz
    1 kk "erőspista", vagy chili
    1 tk ecet
    fehérbors



    A csirkecombot kicsontozzuk, apró darabokra vágjuk.
    A wokot kevés olajjal felforrósítjuk, és belerakjuk a csirkét.
    Amikor a hús szépen kifehéredett, és egy kicsit kezd pirulni, egy tányé ... Tovább »
    Kategória: Kínai konyha | Megtekintések száma: 1899 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 23 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024