| 
| 
		
		A darált húst dolgozzuk össze a fűszerekkel és a burgonyaliszttel, a tejet apránként adjuk hozzá. A kész masszából formáljunk gombócokat, majd kevés vajon pirítsuk meg őket, végül kb. 10 perc alatt főzzük puhára egy fazék vízben. Köretként főtt burgonyát, zöldborsópürét vagy kelkáposzta-főzeléket tálalhatunk hozzá.| Hozzávalók:
 1/2 kg darált hús
 1,5 teáskanál só
 1/4 teáskanál bors
 1/4 teáskanál szerecsendió
 1 csipetnyi gyömbér
 2,5 evőkanál burgonyaliszt
 2 dl tej
 
 |  
 | 
 
		
		
			Kategória:
			Norvég konyha
		
		 | 
		
			Megtekintések száma:
			1323
		
		 | 
		
			Hozzáadta::
			hardapa
		
		 | 
		
			Dátum:
			2011 Június 04
		
		 | 
		
	 |  |