Szombat
2024 Április 27
9:11 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2024  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    ½kg főtt, apró szemű szárazbab
    1 ek csípős paprikakrém
    1 fej apróra vágott hagyma
    3 gerezd fokhagyma
    1/4 kg apróra vágott puha kolbász
    1 kk koriander
    2 szem krumpli
    reszelt márványsajt
    12 db forró tortilla


    A krumplikat vágjuk kockára és főzzük meg. A hagymát, fokhagymát fonnyasszuk meg kicsit és keverjük össze a kolbásszal, paprikakrémmel, korianderrel és a babbal. Osszuk ... Tovább »
    Kategória: Mexikói konyha | Megtekintések száma: 1324 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 December 18 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    A tortillalapokhoz:
    30 dkg liszt
    2 evőkanál olaj
    1 teáskanál só
    2 dl víz
    A töltelékhez:
    1 padlizsán
    1 cukkini
    25 dkg hámozott paradicsom (konzerv)
    20 dkg csirkemell
    1 ág rozmaring
    2 gerezd fokhagyma

    olaj
    30 dkg emmentáli vagy cheddar sajt
    Jalapeno paprika


    A tortillatészta hozzávalóit jól kidolgozzuk, 4 részre osztjuk, nyújtófával vékonyra nyújtjuk, közben folyamatosan lisztezve. Nagyméretű serpenyőben zsiradék nélkül megsütjük mindkét oldalát.
    A töltelékhez ... Tovább »
    Kategória: Mexikói konyha | Megtekintések száma: 1170 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Július 17 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    50 dkg darált marhahús
    40 dkg vörösabab
    25 dkg hámozott paradicsom
    25 dkg morzsolt kukorica
    1 nagy fej vöröshagyma
    2 gerezd fokhagyma
    1 csípős zöldpaprika
    1 kávéskanál chili
    só, bors, babérlevél



    A babot előző este vízbe áztatjuk, majd másnap leöblítjük, és bő ví ... Tovább »
    Kategória: Mexikói konyha | Megtekintések száma: 1345 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 14 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024