Péntek
2024 November 22
8:24 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  November 2024  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    50 dkg feles borsó (zöld, száraz)
    30 dkg sertéscsülök (nyers, nem füstölt)
    25 dkg füstölt szalonna
    50 dkg póréhagyma
    1 db zellergumó
    1 db vastag sárgarépa
    1 csomó zeller zöld
    30 dkg szafaládé (vagy debreceni) megfőzve

    őrölt bors



    A feles borsót leöblítjük és egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk, majd leszűrjük. A borsót, a húst és a füstölt szalonnát egy nagy lábasba tesszük és ráöntünk 2 liter vizet. Addig főzzük, amíg fel nem forr. Közben megmossuk a póréhagymát (ha szükséges leszedjük róla a fonn ... Tovább »
    Kategória: Holland konyha | Megtekintések száma: 2240 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Augusztus 06 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    30 dkg darált marhahús
    20 dkg főtt sonka
    1 vöröshagyma
    1 sárgarépa
    3 tojás
    10 dkg Gauda sajt
    2,5 dl tej
    2 evőkanál vaj
    15 dkg zsemlemorzsa
    5 evőkanál liszt
    egy csokor petrezselyem

    fehérbors
    kakukkfű
    szerecsendió


    A hagymát nagyon apróra vágjuk, és egy evőkanál vajon üvegesre pirítjuk, de nem hagyjuk, hogy megbarnuljon. Folyamatos kavarás mellett, meghintjük egy kevés lisztel, majd két perc sütés után felöntjük tejjel és egy kevés vízzel, majd felforraljuk. Félretesszük, miután kihűlt ... Tovább »
    Kategória: Holland konyha | Megtekintések száma: 1477 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Július 30 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024