Péntek
2024 November 22
8:45 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  November 2024  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    1 kisebb csirkeaprólék
    25 dkg vegyes leveszöldség
    1 kis fej vöröshagyma
    1 db ököl nagyságú cékla
    10 dkg savanyú káposzta,
    1 db közepes nagyságú burgonya
    1 dl tejföl
    1 csapott evőkanál paradicsompüré
    1 csokor petrezselyemzöld
    ízlés szerint só és törött fekete bors

    A csirkeaprólékot tisztítás után feldaraboljuk, fazékba tesszük és másfél liter sózott vízben f&eac ... Tovább »
    Kategória: Orosz konyha | Megtekintések száma: 1349 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Április 27 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    50 dkg marhaszegy
    10 dkg füstölt sonka
    2 vöröshagyma
    3 cikk fokhagyma
    1 sárgarépa
    1 petrezselyemgyökér
    1 dl savanyú káposzta-lé
    1 ek. főzővaj
    2 dl tejföl
    3 babérlevél
    8 szem fekete bors
    50 dkg savanyú káposzta

     

    ... Tovább »

    Kategória: Orosz konyha | Megtekintések száma: 1386 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Április 27 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    A tésztához:
    25 dkg rétesliszt
    35 dkg finomliszt
    2 kávéskanál só
    10 dkg reszelt sajt
    5 evőkanál olaj
    2,5 dl tej
    1,5 dl víz
    3-3,5 dkg friss élesztő
    1 teáskanál cukor
    A töltelékhez:
    60 dkg jó minőségű virsli vagy krinolin
    1 nagy fej hagyma
    2 dl tejföl
    liszt
    őrölt kömény

    bors




    A liszteket átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, az olajat és a reszelt sajtot. Az tejet a teáskanál cukorral összekeverve meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt. ... Tovább »
    Kategória: Orosz konyha | Megtekintések száma: 1654 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 15 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    10 dkg cékla
    10 dkg fejeskáposzta
    5 dkg sárgarépa
    2 dkg zeller
    20 dkg marhaszegy

    bors
    4 dl tejföl
    0,5 dl olaj
    5 dkg vöröshagyma
    1 fej fokhagyma
    1 dl paradicsomlé
    3 csomag kapor
    3 cl ecet
    5 dkg burgonya
    3 dl húsleves vagy alaplé
    fekete rozskenyér




    A zöldségeket megtisztítjuk, és vastag metéltre vágjuk. A hagymát feldaraboljuk, olajon megfonnyasztjuk. A marhahúst apró kockákra vágjuk, és megpároljuk a hagymán. Borsozzuk, majd adunk hozzá fok ... Tovább »
    Kategória: Orosz konyha | Megtekintések száma: 3268 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 15 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024