Gasztrokalóz
Naptár | « November 2024 » | H | K | Sze | Cs | P | Szo | V | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Statisztika |
Online összesen: 1 Vendégek: 1 Felhasználók: 0 |
|
Hozzávalók:
2 db erőleveskocka 30 dkg lencse 10 dkg szalonna 2 paradicsom 2 sárgarépa 2 gerezd fokhagyma 1 dl száraz vörösbor 1 dl étolaj só őrölt feketebors babérlevél chilipaprika |
|
Kategória:
Finn konyha
|
Megtekintések száma:
1465
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2012 Február 04
|
|
Hozzávalók: 1 nagy fej fehérkáposzta só a töltelékhez: 40 dkg sovány sertés
vagy marhahús 1 fej hagyma 1 dl a káposzta főzőlevéből 2 dl
felaprított káposzta 2 dl főtt rizs egy csipet só fehérbors majoranna a szószhoz: 3 dl főzőlé 2 kanál liszt kevés tejföl
|
| A káposzta vastag szárát levágjuk, majd annyi sós vízben, ami ellepi,
puhára főzzük. (A külső leveleket folyamatosan lehet leszedni róla,
ahogyan megpuhulnak.) A kisebb belső leveleket felaprítjuk a
töltelékhez. A fi
...
Tovább »
Kategória:
Finn konyha
|
Megtekintések száma:
1296
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2011 Július 17
|
| |
|