Hozzávalók: 1,5 kg kocsonyahús(köröm,bőrke,füle,farka) kis fej vöröshagyma,
3-5 gerezd fokhagyma, csípős paprika (el is hagyható) só,szemes bors ízlés szerint Díszítésnek: piros fűszerpaprika,esetleg citromkarika
|
|
Elkészítés:
A kocsonyahúst jól megtisztítjuk és mossuk.Hideg vízben feltesszük
főni,az első levét leöntjük, és új vízben felkészítjük főzni.Ha ismét
felforr,hozzáadjuk az ízesítőszereket és a fűszereket.Kis lángon -hogy
ne zubogjon-, lassa
...
Tovább »
Kategória:
Magyar konyha
|
Megtekintések száma:
1417
|
Hozzáadta::
Unicita
|
Dátum:
2011 Június 19
|
|
Hozzávalók: Pizza
tészta:< 35 dkg liszt, 1 dl tej,
1/4 kocka friss élesztő, 1-1 csapott kávéskanál só és cukor, 1 kávéskanál
olaj. A szövéshez: 7 db roppanós virsli Lekenéshez: 1 tojás
|
|
<
...
Tovább »
Kategória:
Magyar konyha
|
Megtekintések száma:
1353
|
Hozzáadta::
Unicita
|
Dátum:
2011 Június 19
|
| |