Csütörtök
2024 Április 25
11:39 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Pizzatészta hozzávalók:
    30 dkg finomliszt
    2 dkg élesztő
    kb. 1,5 dl hidegvíz
    kb. 0,5 dl olíva olajat (ha az nincs, akkor hidegen sajtolt napraforgó olajat, ha ez sincs, akkor étolajat)
    egy evőkanál margarin

    Sugo hozzávalók:
    5 dkg finomra vágott hagyma
    0.5 dl olívaolaj (ha ez nincs, akkor ugyanaz az eljárás, mint a tésztánál),
    14 dkg (2 doboz) paradicsom- püré

    őrölt feketebors



    Egy nagyobb tálba berakjuk a vizet, az élesztőt, az olajat és a margarint, mindezeket jól elkeverjük, é ... Tovább »
    Kategória: Olasz konyha | Megtekintések száma: 1640 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 29 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók (4 személyre):
    4 nagyobb vagy 8 kisebb, vastag, csont nélküli karaj vagy tarja szelet
    4 legalább fél centi vastag szelet húsos szalonna
    4 közepes fej vöröshagyma
    1 fej fokhagyma

    őrölt bors
    őrölt pirospaprika
    liszt
    étolaj


    2-3 fokhagymagerezdet megpucolunk és kis lyukú reszelőn egy deci étolajba reszelünk.
    A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, és megforgatjuk a fokhagymás olajban, majd lefedve minimum 1-2 órára a hűtőgépbe tesszük. (Még jobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben. Csak jól fedd ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 5575 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 29 | Hozzászólások (1)

    Copyright MyCorp © 2024