Cigánypecsenye - 29 Június 2011 - Recepttár - Gasztrokalóz
Péntek
2017 Március 31
1:27 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Június » 29 » Cigánypecsenye
    10:06 AM
    Cigánypecsenye

    Hozzávalók (4 személyre):
    4 nagyobb vagy 8 kisebb, vastag, csont nélküli karaj vagy tarja szelet
    4 legalább fél centi vastag szelet húsos szalonna
    4 közepes fej vöröshagyma
    1 fej fokhagyma

    őrölt bors
    őrölt pirospaprika
    liszt
    étolaj


    2-3 fokhagymagerezdet megpucolunk és kis lyukú reszelőn egy deci étolajba reszelünk.
    A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, és megforgatjuk a fokhagymás olajban, majd lefedve minimum 1-2 órára a hűtőgépbe tesszük. (Még jobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben. Csak jól fedd le, mert különben minden más étel átveszi a fokhagyma szagát!)
    Fél bögrényi lisztet összekeverünk egy csapott evőkanál pirospaprikával. A hússzeleteket megforgatjuk ebben a lisztben.
    Egy serpenyőben kis olajat hevítünk (az olaj forró legyen, de ne füstölögjön). Az olajon a lisztbe forgatott hússzeletek mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük. (3-4 percig sütjük egy-egy oldalukat.)
    Egy tepsi alját kiolajozzuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk, karikákra vágjuk, megforgatjuk a karikákat a paprikás lisztben, és a kiolajozott tepsi aljába szórjuk őket. Az átsütött hússzeleteket ráfektetjük a hagymakarikákra. A hússzeletek tetejére néhány megtisztított fokhagymagerezdet szórunk. Mindegyik hússzeletre teszünk egy kakastaréj formára bevagdosott szalonnacsíkot. 
    Az így összeállított ételt fél órára sütőbe tesszük, és összesütjük.

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 4745 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): szalonna, hagyma, paprika, , bors, karaj, tarja, cigánypecsenye, liszt, fokhagyma | Helyezés: 5.0/2
    Összes hozzászólás: 1
    1  
    Sehr geehrte Djpolli !
    Es tut mir leid, ich spreche nicht gut Deutsch, so google war ein Helfer.

    Zutaten (4 Portionen):
    4 große oder 8 kleine, dicke, ohne Knochen Schweinekoteletts oder Scheiben
    Mindestens vier halben Zoll dicke Scheiben Speck
    4 mittelgroße Zwiebeln
    1 Knolle Knoblauch
    Salz
    gemahlener schwarzer Pfeffer
    Paprikapulver
    Mehl
    von Öl

    2-3 geschälte Knoblauchzehen in ihren Segmenten und einem kleinen Loch in einer Datei der Nachkommastellen Einreichung unseres Öls. Die Fleischscheiben mit Salz und Pfeffer und Knoblauch in Öl in den Spin, dann bedecken Sie ein Minimum von 1-2 Stunden in den Kühlschrank tun. (Besser noch, es ist eine Nacht in den Kühlschrank stellen. Reveal nur in gut situierten, weil sonst alle anderen Lebensmitteln nimmt den Geruch von Knoblauch!) Halbe Tasse Mehl mit einem Esslöffel Paprika Hit gemischt. Der Spin Koteletts in Mehl. In einer kleinen Pfanne mit heißem Öl (sollte das Öl heiß sein, aber nicht rauchen zu töten). Das Öl drehte sich die Fleischscheiben in Mehl beidseitig eines plötzlichen rotbraun. (3-4 Minuten, um sie in einer einzigen Seite backen.) Bottom of Backblech mit Öl überzogen. Die rote Zwiebel, in Ringe schneiden, in Kreisen mit dem Pfeffer und Mehl, das Backblech Spin und bestreuen den Boden von ihnen. Die Fleischscheiben werden gekocht legte die Zwiebelringe. Top of Fleischscheiben mit einigen ihrer Segmente gereinigt Sprinkle Knoblauch. Jedes Stück Fleisch in einen Hahnenkamm Form, die wir gemacht Speckstreifen. Die Gerichte werden in den Ofen für eine halbe Stunde legten wir gemeinsam tun und backen.
    Ich hoffe ich konnte helfen!

    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017