Kedd
2024 Április 23
7:33 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    1,5 kg kocsonyahús(köröm,bőrke,füle,farka)
    kis fej vöröshagyma,
    3-5 gerezd fokhagyma,
    csípős paprika (el is hagyható)
    só,szemes bors ízlés szerint
    Díszítésnek:
    piros fűszerpaprika,esetleg citromkarika



    Elkészítés:
    A kocsonyahúst jól megtisztítjuk és mossuk.Hideg vízben feltesszük főni,az első levét leöntjük, és új vízben felkészítjük főzni.Ha ismét felforr,hozzáadjuk az ízesítőszereket és a fűszereket.Kis lángon -hogy ne zubogjon-, lassa ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1358 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Június 19 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    Pizza tészta:
    < 35 dkg liszt,
    1 dl tej,
    1/4 kocka friss élesztő,
    1-1 csapott kávéskanál só és cukor,
    1 kávéskanál olaj. 
    A szövéshez: 7 db roppanós virsli
    Lekenéshez: 1 tojás



    < ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1290 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Június 19 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024