Péntek
2024 Április 26
10:17 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    60 dkg vöröshagyma
    1liter leveskockából készített leves
    50 g vaj
    20 dkg reszelt sajt
    2 evőkanál liszt
    2 tojás



    Megolvasztjuk a vajat majd beletesszük a vékonyra szeletelt vöröshagymát és fél órán keresztül lassú tűzön dinszteljük, néha megkeverjük, rászórjuk a lisztet, egy kicsit megpirítjuk, majd hozzá öntjük az előre elkészített kockalevest, felforraljuk és további 20 percig lassú tűzön főzzük.
    A hagyma felét kiszedjük és összekeverjük a 2 tojás sárgájával, majd lassú tűzön, fokozatosan hozzáadva belekeverjük a ... Tovább »
    Kategória: Francia konyha | Megtekintések száma: 1483 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 17 | Hozzászólások (0)

    Hozávalók:
    bolognai húsmártás
    pennetészta
    gomba
    sajt
    tejföl



    Elkészítem a bolognai húsmártást, de gombával dúsítva. Közben kifőzöm a pennetésztát, csakis al dente, vagyis fogkeményre. Amikor minden megvan, fogok egy tepsit, kikenem kicsit olivaolajjal és beleterítem a tészta felét. Ezután ráteszem a mártást és megszórom sajttal. Rákerül a maradék tészta, meglocsolom tejföllel és a sajt maradékát is ... Tovább »
    Kategória: Olasz konyha | Megtekintések száma: 1849 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 17 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024