Péntek
2024 November 22
2:50 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    800 g sertéslapocka
    1 fej vöröshagyma

    kömény
    1-2 dl víz / húsleves (ízlés szerint)
    A dinsztelt káposztához: 
    700g savanyú káposzta / 1 fej káposzta
    liszt (nem muszáj)
    zsír / olaj
    kb. 2 dl víz
    kömény

    2 ek cukor
    2-3 ek ecet
    A burgonyás knédlihez: 
    1 kg burgonya
    300 g liszt
    1-2 db tojás



    ... Tovább »
    Kategória: Cseh konyha | Megtekintések száma: 1652 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 15 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    1,25 kg marhahús

    bors
    4 tojás
    30 dkg tejben beáztatott zsemlemorzsa
    4 kanálnyi apróra vágott petrezselyemzöldje
    3 gerezd zúzott fokhagyma
    2 kanálnyi őrölt piros paprika
    10 dkg reszelt sajt (parmezán)
    1 hosszában csíkokra vágott sárgarépa
    3 sült paprika
    5 keménytojás
    ... Tovább »
    Kategória: Argentín konyha | Megtekintések száma: 1412 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 15 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    Töltelék:
    1 nagy fej finomra vágott hagyma
    1 evökanál olívaolaj
    2 dl marhahúsleves vagy víz
    240 gramm darált marhahús
    5 dkg mazsola
    1 evökanál eröspaprika örlemény
    egy kiskanál pirospaprika
    só, bors
    2 keményre fött tojás nyolcadokra vágva
    6 olívabogyó negyedelve
    Tészta:
    2 csésze teljes kiörlésü liszt

    10 evökanál vaj
    1 dl hideg víz


    Elkészítése: A mazsolát tíz percig forró vízben ... Tovább »
    Kategória: Argentín konyha | Megtekintések száma: 1766 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 15 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    A tésztához:
    25 dkg rétesliszt
    35 dkg finomliszt
    2 kávéskanál só
    10 dkg reszelt sajt
    5 evőkanál olaj
    2,5 dl tej
    1,5 dl víz
    3-3,5 dkg friss élesztő
    1 teáskanál cukor
    A töltelékhez:
    60 dkg jó minőségű virsli vagy krinolin
    1 nagy fej hagyma
    2 dl tejföl
    liszt
    őrölt kömény

    bors




    A liszteket átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, az olajat és a reszelt sajtot. Az tejet a teáskanál cukorral összekeverve meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt. ... Tovább »
    Kategória: Orosz konyha | Megtekintések száma: 1655 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 15 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    10 dkg cékla
    10 dkg fejeskáposzta
    5 dkg sárgarépa
    2 dkg zeller
    20 dkg marhaszegy

    bors
    4 dl tejföl
    0,5 dl olaj
    5 dkg vöröshagyma
    1 fej fokhagyma
    1 dl paradicsomlé
    3 csomag kapor
    3 cl ecet
    5 dkg burgonya
    3 dl húsleves vagy alaplé
    fekete rozskenyér




    A zöldségeket megtisztítjuk, és vastag metéltre vágjuk. A hagymát feldaraboljuk, olajon megfonnyasztjuk. A marhahúst apró kockákra vágjuk, és megpároljuk a hagymán. Borsozzuk, majd adunk hozzá fok ... Tovább »
    Kategória: Orosz konyha | Megtekintések száma: 3269 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Április 15 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024