Csütörtök
2024 Április 25
1:44 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 2:18 PM
    Matambre relleno
    Hozzávalók:
    1,25 kg marhahús

    bors
    4 tojás
    30 dkg tejben beáztatott zsemlemorzsa
    4 kanálnyi apróra vágott petrezselyemzöldje
    3 gerezd zúzott fokhagyma
    2 kanálnyi őrölt piros paprika
    10 dkg reszelt sajt (parmezán)
    1 hosszában csíkokra vágott sárgarépa
    3 sült paprika
    5 keménytojás
    A marhahússzeletet jól megtisztítjuk a zsiradéktól, és sóval, borssal fűszerezzük.
    Elkészítjük a tölteléket: a habosra kikevert tojáshoz hozzáadjuk a beáztatott zsemlemorzsát, az apróra vágott petrezselyemzöldjét, a fokhagymát, az őrölt piros paprikát, a reszelt sajtot, s ezt is sózzuk, borsozzuk. A jól összekevert masszát rákenjük a kiterített hússzeletre, s arra ráfektetjük - egymástól egyenletes távolságban, négy adagban - a sárgarépacsíkokat. A hús egyik (keskeny) végére elhelyezzük a sült paprikákat, azokra pedig a megtisztított keménytojásokat, s innen indulva óvatosan felgöngyöljük a húst. A tekercset gyapot cérnával jól összekötjük (-varrjuk), végül hőálló fóliába burkoljuk, és három óra hosszan, forró vízben főzzük. A kifőtt húst egy préselőbe (vagy egy súly alá helyezzük), s a felszeletelése előtt, 24 órára hidegre tesszük. (Tálalhatunk mellé salátát és valamilyen szaftot is.)
    Kategória: Argentín konyha | Megtekintések száma: 1346 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): argentin, matambre, étel, kaja, hús | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024