Péntek
2024 November 22
2:55 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    1 füstölt csülök
    tarkabab
    4 fej hagyma (attól függ, mekkora a csülök, ha nagy, sok hagyma kell bele)
    3 szál sárgarépa
    1 kisebb fej zeller
    2 gerezd fokhagyma
    babérlevél
    paradicsom(lé v. püré)
    só, bors, vegeta, pirospaprika
    liszt, 1 egész tojás (a csipetkéhez)
    petrezselyem
    (tejföl tálaláshoz)

     

    A babot előző este beáztatj ... Tovább »

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1629 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Április 25 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók (kb 8 adagra):
    A paprikás csirkéhez: 
    700 g csirkemell filé
    kb 1.51.5 fej vöröshagyma
    600-700ml víz
    3 teáskanál pirospaprika 

    őrölt fekete bors
     (paprika, paradicsom)
    A habaráshoz: 
    175 ml tejföl[r]
     50 g liszt
    A befejezéshez: 
    8 db palacsinta

     

    A csirkemellfilét megmossuk, apró kockákra vagdaljuk, majd félretesszük. A vöröshagymát is apróra vágju ... Tovább »

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1747 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Április 25 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    15 deka füstölt szalonna
    1 nagy fej vöröshagyma
    1/4 kiló laskatészta
    fél kiló burgonya
    30 deka csabai kolbász


    15 deka füstölt szalonnát vágjunk apróra és reszeljünk rá egy nagy fej vöröshagymát. Pároljuk üvegesre, tegyünk hozzá negyed kiló négytojásos száraz laskatésztát. Addig pirítsuk, amíg a tészta gyengén rózsaszínű lesz. 
    Fél kiló burgonyát hámozzunk meg, nyersen vágjuk kockára, s helyezzük a bog ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1613 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Április 25 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024