Péntek
2024 November 22
7:58 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 3
Vendégek: 3
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    5 db burgonya
    2 gerezd fokhagyma
    1 fej vöröshagyma
    3 ek. finomliszt
    1 db tojás

    bors



    A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. Az összes hozzávalót alaposan összedolgozzuk, majd tenyérnyi lepényeket formázunk belőle és forró zsírban, vagy olajban ropogósra sütjük.
    Lehet reszeltsajttal, vagy tejföllel, esetleg vadasmártással kínálni. Önmagában is az egyik legjobb sörkorcsolya számomra.
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 2808 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 14 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    1 kg sertés comb vagy lapocka
    2 fej vöröshagyma
    1 kg savanyúkáposzta
    2 ek zsír
    1 doboz tejföl
    pirospaprika

    majoranna
    bors



    Első dolgunk, hogy csinálunk egy pörköltet. Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, félrehúzzuk a lábost, hogy kicsit lehűljön és hozzáadjuk a paprikát. Hozzáadjuk a felkockázott húst és kevés víz hozzáadásával félig megfőzzük. Közben lehet fűszerezni. Amikor ez megvan, belekeverjük a káposztát is és addig főzzük, mig a káposzta meg nem puhul.
    Ínyencek egy kis füstölt kolbásszal is dúsí ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1152 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Június 14 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024