Szombat
2024 Április 20
4:30 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 8:21 PM
    Székelykáposzta
    Hozzávalók:
    1 kg sertés comb vagy lapocka
    2 fej vöröshagyma
    1 kg savanyúkáposzta
    2 ek zsír
    1 doboz tejföl
    pirospaprika

    majoranna
    bors



    Első dolgunk, hogy csinálunk egy pörköltet. Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, félrehúzzuk a lábost, hogy kicsit lehűljön és hozzáadjuk a paprikát. Hozzáadjuk a felkockázott húst és kevés víz hozzáadásával félig megfőzzük. Közben lehet fűszerezni. Amikor ez megvan, belekeverjük a káposztát is és addig főzzük, mig a káposzta meg nem puhul.
    Ínyencek egy kis füstölt kolbásszal is dúsíthatják az ízeket.
    Tálaláskor tejfölt teszük a tetejére.

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1086 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): majoranna, hagyma, savanyú, székely, bors, , tejföl, káposzta, sertéshús, zsír | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024