Péntek
2024 Április 19
7:59 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2011  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    80 dkg fekete bab
    1 fej hagyma
    4 gerezd fokhagyma
    1 csípős paprika
    50 dkg sertéslapocka
    50 dkg sertésoldalas
    1 kg marhahús
    50 dkg füstölt sertéscsülök
    1 kg parasztkolbász
    50 dkg cserkészkolbász
    7 db narancs
    2 evőkanál olaj
    4 babérlevél.

    A babot előző este beáztatjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A csípős paprikát megmossuk, húsát vékony csíkokra vágjuk. A húsokat megmossuk, és két cm-es darabokra aprítjuk. A kolbászokat szintén két cm-es darabokra vágjuk. A ... Tovább »
    Kategória: Brazil konyha | Megtekintések száma: 1357 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Május 24 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    » 2 csésze bébirépa
    » 1 vöröshagyma
    » 1 zöld kaliforniai paprika
    » 1 piros kaliforniai paprika
    » 2 gerezd fokhagyma
    » 1 ek. fűszersó
    » 1,3-1,8 kg csontos sertésborda
    » 1 doboz (40 dkg) paradicsomkonzerv
    » 2 ek. víz
    » 1 ek. kukoricakeményítő
    » frissen főtt rizs



    Dolgozzuk össze egy edényben a répát, az összevágott hagymát, a felkockázott paprikákat, a zúzott fokhagymát és a fűszersót. A csontok mentén felvágott és fűszersóval meghintet húst is tegyük az edénybe. A paradicsomot a lev&eacu ... Tovább »
    Kategória: Amerikai (USA) konyha | Megtekintések száma: 1183 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Május 24 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    75 dkg gesztenye
    2 dl tej
    1 szikkadt zsemle
    10 dkg vaj
    30 dkg sertéshús
    2 tojás
    1/2 teáskanál bors
    1 teáskanál majoránna
    1 konyhakész 3 kg-os pulyka
    1 mokkáskanál őrölt szerecsendió
    10 dkg vékony bacon szalonna
    50 dkg aszalt szilva
    3 dl vörösbor
    3 ek. cukor
    3 szegfűszeg
    1 vöröshagyma
    25 dkg csiperkegomba
    25 dkg rizs
    2 ek. paradicsompüré
    2 ek. liszt



    A gesztenyét bevagdossuk, majd megsütjük, hogy a héja felrepedjen. Ekkor meghámozzuk, majd a megtisztított geszteny&eacut ... Tovább »
    Kategória: Amerikai (USA) konyha | Megtekintések száma: 1334 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Május 24 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    60 dkg marhalábszár
    1 nagy fej hagyma
    1 gerezd fokhagyma
    4 evőkanál olaj
    1 evőkanál édes-nemes pirospaprika
    2 paradicsom
    1 paprika
    2 dl vörösbor
    1 mokkáskanál majoránna



    A húst megmossuk, hártyáitól megtisztítjuk, és falatnyi kockákra aprítjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, összevágjuk. 
    Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát. Levesszük a tűzről, rászórjuk a pirospaprikát. Hozzáadjuk a húst, visszatesszük a tűzre, és kissé megpirítjuk. 
    A paradicsomot és a paprikát leöblítjük, összevágjuk, és a húshoz adj ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1912 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Május 24 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024