Hozzávalók: darált hús (csirke, pulyka, sertés, amelyik szimpatikus) (nagyjából fejenként 10 dkg) sűrített paradicsom hagyma (2 kisebb fej) olaj piros paprika, darált paprika só, bazsalikom, majoránna, kakukkfű, oregano tészta (nagyjából fejenként 10 dkg) reszelt sajt (az olaszok parmezánt használnak)
|
|
Az olajat felhevítjük, beletesszük az apróra vágott hagymát és megdinszteljük. Rászórunk kevés piros paprikát, majd belerakjuk a darált húst. Az egészet megpárol
...
Tovább »
Kategória:
Olasz konyha
|
Megtekintések száma:
2424
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2011 Május 08
|
|
Hozzávalók: 40 dkg darált marhahús 10 dkg darált sertéshús 10 dkg darált borjúhús 1 tojás 2 dl tej 2 dl zsírszegény tejföl 2 dkg zsemlemorzsa 2 dkg zabkorpa 1 fej vöröshagyma só, bors, szerecsendió 6 evőkanál vaj
|
| Az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk két evőkanálnyi vajon, közben elkeverjük a tejfölt és a tejet a morzsával és a zabkorpával. Egy másik edényben összekeverjük a húsokat a tojással és a hagymával, és hozzákeverjük a megdagadt gabonákat, fűszerezzük, és jó 20 percet állni hagyjuk. Amikor össze&eac
...
Tovább »
Kategória:
Svéd konyha
|
Megtekintések száma:
1930
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2011 Május 08
|
| |