Péntek
2024 Március 29
2:48 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2011  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    A tésztához:
    20 dkg liszt
    5 ek. porcukor
    5 tojás
    3,5 dl tej

    4 banán
    földimogyoró
    vagy salátaolaj a sütéshez
    A többihez:
    2 ek. porcukor
    1 tk. őrölt fahéj
    3 banán
    1 tk. citromlé
    2 tojásfehérje kemény habja



    Keverjük össze a lisztet, 5 ek. porcukrot, 5 tojást. Villával nyomkodjuk szét a banánt, keverjük el jól a tejjel, öntsük a lisztes masszához. A szokásos módon, kissé vastagabb palacsintákat süssünk. Szitán törjük át a többi banánt, a tojásfehérje kiv&e ... Tovább »
    Kategória: Afrikai konyha | Megtekintések száma: 1313 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Május 07 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    2 kicsontozott csirkemell
    3 kk. liszt
    1 ek. szójamártás
    1 késhegynyi bors
    4 ek. olaj
    1 kis kínai gombakonzerv
    1 kk. só
    2 gerezd fokhagyma
    2 kk. gyömbér



    A csirkét feldaraboljuk. A szójamártást összekeverjük a liszttel, borssal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkére öntjük.
    A gomba levéból 1/2 dl-t félreteszünk és sóval ízesítjük.
    A húst olajban megpároljuk, a fokhagymával és a gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét, ... Tovább »
    Kategória: Koreai konyha | Megtekintések száma: 1362 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Május 07 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024