Szombat
2024 Április 27
1:15 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2011  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 3:20 PM
    Lousianai borda
    Hozzávalók:
    » 2 csésze bébirépa
    » 1 vöröshagyma
    » 1 zöld kaliforniai paprika
    » 1 piros kaliforniai paprika
    » 2 gerezd fokhagyma
    » 1 ek. fűszersó
    » 1,3-1,8 kg csontos sertésborda
    » 1 doboz (40 dkg) paradicsomkonzerv
    » 2 ek. víz
    » 1 ek. kukoricakeményítő
    » frissen főtt rizs



    Dolgozzuk össze egy edényben a répát, az összevágott hagymát, a felkockázott paprikákat, a zúzott fokhagymát és a fűszersót. A csontok mentén felvágott és fűszersóval meghintet húst is tegyük az edénybe. A paradicsomot a levével együtt adjuk hozzá, helyezzünk rá fedőt és takarékon 6-8 órán át pároljuk. Ezután emeljük ki a zöldségeket és a húst, a visszamaradt levet pedig pihentessük 5 percig, majd szedjük le a zsírját. Ezután dolgozzuk bele a kukoricakeményítőt, egy kis fűszersót és a vizet. Ha felfőtt tegyük bele a húst és a zöldségeket, miután felmelegedtek kanalazzuk a rizsre és már tálalhatjuk.
    Kategória: Amerikai (USA) konyha | Megtekintések száma: 1186 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): fűszersó, borda, vöröshagyma, keményítő, paradicsom, paprika, sertés, fokhagyma, kukorica, konzerv | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024