Lousianai borda - 24 Május 2011 - Recepttár - Gasztrokalóz
Péntek
2017 Január 20
12:52 PM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Május » 24 » Lousianai borda
    3:20 PM
    Lousianai borda
    Hozzávalók:
    » 2 csésze bébirépa
    » 1 vöröshagyma
    » 1 zöld kaliforniai paprika
    » 1 piros kaliforniai paprika
    » 2 gerezd fokhagyma
    » 1 ek. fűszersó
    » 1,3-1,8 kg csontos sertésborda
    » 1 doboz (40 dkg) paradicsomkonzerv
    » 2 ek. víz
    » 1 ek. kukoricakeményítő
    » frissen főtt rizs



    Dolgozzuk össze egy edényben a répát, az összevágott hagymát, a felkockázott paprikákat, a zúzott fokhagymát és a fűszersót. A csontok mentén felvágott és fűszersóval meghintet húst is tegyük az edénybe. A paradicsomot a levével együtt adjuk hozzá, helyezzünk rá fedőt és takarékon 6-8 órán át pároljuk. Ezután emeljük ki a zöldségeket és a húst, a visszamaradt levet pedig pihentessük 5 percig, majd szedjük le a zsírját. Ezután dolgozzuk bele a kukoricakeményítőt, egy kis fűszersót és a vizet. Ha felfőtt tegyük bele a húst és a zöldségeket, miután felmelegedtek kanalazzuk a rizsre és már tálalhatjuk.
    Kategória: Amerikai (USA) konyha | Megtekintések száma: 526 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): fűszersó, borda, vöröshagyma, keményítő, paradicsom, paprika, sertés, fokhagyma, kukorica, konzerv | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017