Hétfő
2017 Október 23
0:01 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Június » 13 » Zöldséges bab
    12:43 PM
    Zöldséges bab
    Hozzávalók:
    1 doboz darálthús konzerv
    2 fej hagyma
    1 szál füstölt kolbász
    1 doboz paszírozott paradicsom
    1/2 l húsleves
    3-4 szem krumpli
    20 dkg kukorica
    20 dkg zöldborsó
    20 dkg zöldbab
    1/2 kg szárazbab
    pirospaprika
    4-5 gerezd fokhagyma

    bors
    oregano
    majoranna


    Ez nem éppen az, de megteszi egyenlőre

    A hagymát félbevágjuk és felszeleteljük. Kevés olajon megdinszteljük, majd rádobjuk a húskonzervet, a felkarikázott kolbászt, a kukoricát, borsót, zöldbabot és az előre beáztatott babot. Bőségesen megfűszerezzük és állandó kevergetés mellett addig főzzük, amíg a darálthús teljesen pépes nem lesz. Ekkor felöntjük a húslevessel és a paradicsommal, meghintjük pirospaprikával és belepaszírozzuk a fokhagymát, hozzáadjuk a kockára vágott krumplit és készre főzzük.
    Főtt tarhonyával, nokedlivel, vagy csak egy szelet kenyérrel fogyasztjuk. Akinek golyóálló gyomra van, az chilipaprikával is csinálhatja.
    Kategória: Saját receptek | Megtekintések száma: 768 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): zöldbab, húsleves, hagyma, borsó, paradicsom, kolbász, krumpli, szárazbab, darálthús, kukorica | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017