Szerda
2017 November 22
6:13 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Június » 15 » Rakott kel
    8:33 AM
    Rakott kel
    Hozzávalók:
    1 közepes fej kelkáposzta
    50 dkg darálthús
    3 dl rizs
    vöröshagyma
    gulyáskrém
    fokhagyma
    bors

    pirospaprika
    tejföl



    Feltesszük a rizst főni. A kelkáposztát levelekre bontjuk és kb. 8-10 percig főzzük. Pörköltet csinálunk a darálthúsból, gulyáskrém, fokhagyma, bors, só, pirospaprika hozzáadásával. Nagyon kevés vizet hozzá lehet tenni. Amikor minden megfőtt, egy tepsi aljára teszünk a megfőtt kelkáposztából annyit, hogy beborítsa azt. Rá a főtt rizst, erre a pörköltet, majd újra kelkáposzta következik. Ezt addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére káposzta kerüljön. Ezután leöntjük tejföllel - van aki pirospaprikát kever hozzá - és kb. 50-60 percig sütjük.
    Savanyúsággal tálaljuk.
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 7224 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): hagyma, bors, rizs, tejföl, gulyáskrém, fokhagyma, pirospaprika, darálthús, kelkáposzta | Helyezés: 5.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017