Hétfő
2018 Október 22
6:51 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4]Háztűznéző [3]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Keresés
Belépés
Kedvencem
Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Június » 11 » Puchero
    4:18 AM
    Puchero
    Hozzávalók:
    60 dkg sertéscomb
    1 db nagy csirkecomb
    5 dkg kolozsvári szalonna
    10 dkg lángolt kolbász
    10 dkg csicseriborsó
    50 dkg burgonya
    15 dkg sárgarépa
    25 dkg kelkáposzta
    (kisebb fej, 1/4 része Kb.)
    30 dkg vöröshagyma
    4-5 ger. fokhagyma
    1 dob. darabolt paradicsom konzerv (kb.:40 dkg)
    babérlevél, kakukkfű, fehérborecet
    chili por,bors, só



    A felkockázott vöröshagymát és szalonnát együtt olívaolajon szép barnára pirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és az legalább egy éjszakára beáztatott csicseriborsót. Felöntjük vízzel és ízesítjük babérlevél, kakukkfű, bors, só. Amikor a hús félig már megpuhult, beledobjuk a kicsit vastagabbra karikázott répát. Közben a káposztát felkockátzzuk, a burgonyát felszeleteljük. Ahogy szépen puhul a hús mehet bele a burgonya, a káposzta és az aprított fokhagyma is. Szépen lassan főzzük; az utolsó 15 perben beleöntjük a paradicsomot és hozzárakjuk a külön roppanósra pirított, csontozott csirkecomb falatokat, utóízesítjük, fehérborecettel savanyítjuk és készre főzzük.
    Kategória: Argentín konyha | Megtekintések száma: 843 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): szalonna, hagyma, sárgarépa, burgonya, kolbász, csirkecomb, csicseriborsó, fokhagyma, sertéscomb, kelkáposzta | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2018