Csütörtök
2024 Április 18
10:03 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 4:18 AM
    Puchero
    Hozzávalók:
    60 dkg sertéscomb
    1 db nagy csirkecomb
    5 dkg kolozsvári szalonna
    10 dkg lángolt kolbász
    10 dkg csicseriborsó
    50 dkg burgonya
    15 dkg sárgarépa
    25 dkg kelkáposzta
    (kisebb fej, 1/4 része Kb.)
    30 dkg vöröshagyma
    4-5 ger. fokhagyma
    1 dob. darabolt paradicsom konzerv (kb.:40 dkg)
    babérlevél, kakukkfű, fehérborecet
    chili por,bors, só



    A felkockázott vöröshagymát és szalonnát együtt olívaolajon szép barnára pirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és az legalább egy éjszakára beáztatott csicseriborsót. Felöntjük vízzel és ízesítjük babérlevél, kakukkfű, bors, só. Amikor a hús félig már megpuhult, beledobjuk a kicsit vastagabbra karikázott répát. Közben a káposztát felkockátzzuk, a burgonyát felszeleteljük. Ahogy szépen puhul a hús mehet bele a burgonya, a káposzta és az aprított fokhagyma is. Szépen lassan főzzük; az utolsó 15 perben beleöntjük a paradicsomot és hozzárakjuk a külön roppanósra pirított, csontozott csirkecomb falatokat, utóízesítjük, fehérborecettel savanyítjuk és készre főzzük.
    Kategória: Argentín konyha | Megtekintések száma: 1435 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): szalonna, hagyma, sárgarépa, burgonya, kolbász, csirkecomb, csicseriborsó, fokhagyma, sertéscomb, kelkáposzta | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024