Édes savanyú sertés - 9 Június 2011 - Recepttár - Gasztrokalóz
Szombat
2017 Február 25
1:07 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Június » 9 » Édes savanyú sertés
    6:34 AM
    Édes savanyú sertés
    Hozzávalók:
    80 dkg sertéscomb
    2 tojás
    3 ek. kukoricaliszt
    2 ek. szójaszósz
    1 1/2 dl olaj
    1 fej vöröshagyma
    2 cikk fokhagyma
    1/2 zöldpaprika
    1/2 paradicsompaprika
    20 dkg ananász
    8 kanálnyi ananászkonzervlé
    Mártás:
    8 ek. cukor
    4 teáskanál szójaszósz
    4 ek. ketchup
    3 teáskanál Worchester-szósz
    4 teáskanál burgonyalisz



    A húst felkockázzuk, a szójaszószt ráöntjük, és így pácolódni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben felverjük a tojásokat, majd a fél óra leteltével a húsra öntjük. A húskockákra szórjuk a kukoricalisztet, majd felforrósított olajban 1 percig sütjük. Ezután tányérra tesszük őket úgy, hogy ne ragadjanak össze. Elkészítjük a mártást: a burgonylisztet beleszórjuk a vízzel felhigított ananászlébe, majd beleöntjük a borecetet, és hozzáadjuk a cukrot, a szójaszószt, a ketchupot és a Worcester-szószt, végül megsózzuk. Az egészet alaposan összekeverjük. Ezután forró olajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát és a paprikát, majd hozzáadjuk a konzerv ananászt is. Erre öntjük rá a mártást, az egészet felforraljuk. A húst újból forró olajba tesszük, és rövid idő alatt ropogósra sütjük. Tányérokra tesszük, leöntjük a mártással, és már kész is.
    Párolt rizzsel tálaljuk.
    Kategória: Kínai konyha | Megtekintések száma: 576 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): szójaszósz, kínai, hagyma, savanyú, paprika, sertés, tojás, édes, liszt, kukorica | Helyezés: 5.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017