A húst felkockázzuk, a szójaszószt ráöntjük, és így pácolódni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben felverjük a tojásokat, majd a fél óra leteltével a húsra öntjük. A húskockákra szórjuk a kukoricalisztet, majd felforrósított olajban 1 percig sütjük. Ezután tányérra tesszük őket úgy, hogy ne ragadjanak össze. Elkészítjük a mártást: a burgonylisztet beleszórjuk a vízzel felhigított ananászlébe, majd beleöntjük a borecetet, és hozzáadjuk a cukrot, a szójaszószt, a ketchupot és a Worcester-szószt, végül megsózzuk. Az egészet alaposan összekeverjük. Ezután forró olajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát és a paprikát, majd hozzáadjuk a konzerv ananászt is. Erre öntjük rá a mártást, az egészet felforraljuk. A húst újból forró olajba tesszük, és rövid idő alatt ropogósra sütjük. Tányérokra tesszük, leöntjük a mártással, és már kész is. Párolt rizzsel tálaljuk.