Apa kolbászos babja - 18 Június 2011 - Recepttár - Gasztrokalóz
Szombat
2017 Február 25
1:07 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Június » 18 » Apa kolbászos babja
    10:39 AM
    Apa kolbászos babja
    Hozzávalók:
    ½ kg szárazbab
    ½ kg füstölt főzőkolbász
    2 pár virsli
    1 doboz kukorica
    1 kis doboz sűrített paradicsom
    4 közepes fej vöröshagyma
    1 l húsleves
    1 ek ételízesítő
    pirospaprika
    2 gerezd fokhagyma
    bors
    1 tk majoranna
    1 tk bazsalikom



    A babot előző este beáztatom. A hagymát félbevágom és felszeletelem, majd kevés olajon megfonnyasztom. Rádobom a felszeletelt kolbászt, fűszerezem és kicsit megsütöm A sóval csínján bánjunk az ételízesítő és a leves miatt. Ekkor mehet rá a bab és a paradicsom. Felöntöm a húslevessel. Amikor a bab már majdnem megfőtt, hozzáadom a kukoricát és a felkarikázott virslit. Fedő alatt készre főzöm.
    Nokedlivel tálalom.
    Kategória: Saját receptek | Megtekintések száma: 608 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): húsleves, majoranna, hagyma, bors, paprika, paradicsom, főzőkolbász, szárazbab, virsli, kukorica | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017