Péntek
2024 November 22
3:36 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 1:16 AM
    Csülkös babgulyás
    Hozzávalók:
    1 füstölt csülök
    tarkabab
    4 fej hagyma (attól függ, mekkora a csülök, ha nagy, sok hagyma kell bele)
    3 szál sárgarépa
    1 kisebb fej zeller
    2 gerezd fokhagyma
    babérlevél
    paradicsom(lé v. püré)
    só, bors, vegeta, pirospaprika
    liszt, 1 egész tojás (a csipetkéhez)
    petrezselyem
    (tejföl tálaláshoz)

     

    A babot előző este beáztatjuk bő vízbe. Az olajon megpirítjuk a hagymát, majd pirospaprikát szórunk rá. Beletesszük az egész csülköt, fokhagymát és babérlevelet, felöntjük vízzel, majd félpuhára főzzük. Ezután a csülköt kiszedjük, feldaraboljuk, majd visszatesszük az edénybe, és hozzáadjuk a babot, illetve a zöldségeket. Közben ízesítjük fűszerekkel és paradicsommal. Amikor minden puhára főtt, csipetkét szaggatunk bele. A legvégén megszórjuk petrezselyemmel. Tálaláskor lehet bele tejfölt rakni.

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1630 | Hozzáadta:: Unicita | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024