Péntek
2017 November 24
7:09 PM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Május » 6 » Perui csirke
    6:42 AM
    Perui csirke

    Hozzávalók:
    4db csirkecomb vagy csirkemell 
    1 nagy fej hagyma
    40dkg sárgarépa
    40dkg gomba
    20dkg borsó
    1 csokor petrezselyemzöld
    2dl fehér bor
    só,bors,olaj





    A csirkedarabokat megsózzuk, borsozzuk, kevés olajon hirtelen elősütjük és félretesszük. A sütőlében puhára pároljuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet, a vékonyra szeletelt sárgarépát, a szeletelt gombát, bort és sózzuk. Egy mélyebb tálba letesszük a zöldség felét, rátesszük a húst, majd a zöldség másik felével beborítjuk. Fedő alatt, olykor megrázva puhára pároljuk. Hozzáadjuk a borsót és rövid lére beforraljuk.
    Párolt rizzsel tálaljuk.

    Kategória: Perui konyha | Megtekintések száma: 1039 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): petrezselyem, hagyma, peru, bors, , borsó, gomba, bor, csirke, répa | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017