Szecsuáni csirke - 23 Április 2011 - Recepttár - Gasztrokalóz
Péntek
2017 Január 20
12:54 PM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Április » 23 » Szecsuáni csirke
    10:09 AM
    Szecsuáni csirke
    Hozzávalók:
    2db csirkecomb 
    2 fej vöröshagyma
    gyömbér
    2 gerezd fokhagyma
    25 dkg fejes káposzta
    2 sárgarépa
    egy kevés borsó
    2 ek szójaszósz
    1 kk "erőspista", vagy chili
    1 tk ecet
    fehérbors



    A csirkecombot kicsontozzuk, apró darabokra vágjuk.
    A wokot kevés olajjal felforrósítjuk, és belerakjuk a csirkét.
    Amikor a hús szépen kifehéredett, és egy kicsit kezd pirulni, egy tányérra kiszedjük.
    A wokba ezután a vöröshagyma kerül. Ha a hagyma üveges lesz, megszórjuk a gyömbérrel, és belerakjuk a fokhagymát is.
    A következő a fejeskáposzta, majd a répa. Ezt a kettőt egyszerre berakhatjuk, ha közel azonos méretűre vágtuk. Legvégén a marék zöldborsót (konzerves).
    Ezt követően visszarakjuk a húst, és fűszerezünk: 2 ek szójaszósz, 1kk erős paprika, ecet, ízlés szerint só, fehérbors. 
    5 percig hagyjuk összefőni az ízeket.
    Rizzsel tálaljuk.
    Kategória: Kínai konyha | Megtekintések száma: 1009 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): kínai, kaja, csirke, erős, szecsuáni, étel | Helyezés: 5.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017