Péntek
2024 Április 19
6:44 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 1:12 AM
    Sajtos zöldségtál
    Hozzávalók 4 főre :
    2 kisebb, zsenge padlizsán
    3 uborka nagyságú, zsenge cukkini
    1 húsos zöldpaprika
    5-6 közepes paradicsom
    2 közepes fej hagyma
    2 gerezd fokhagyma
    8-10 friss bazsalikomlevél
    2 ek olaj
    3 dkg reszelt sajt
    10 dkg sós juhsajt (feta is jó)

    bors


    A hámozatlan, megmosott padlizsánt 1 cm vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, fél órát állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük, leöblítjük.
    A szintén hámozatlan cukkinit is megmossuk, felszeleteljük.
    A kicsumázott paprikát csíkokra, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
    A megtisztított hagymát, a fokhagymát és a bazsalikomot felaprózzuk.
    Minden zöldséget lazán összekeverünk és egy kiolajozott, nagy jénaiba rétegezzük a juhsajttal, így puhítjuk mikróban kb. 15 percig.
    Ha megpuhultak a zöldségek, áttesszük a jénait a kb 180 fokra előmelegített sütőbe, ahol kb. 20 percig tovább sütjük.
    Pár perccel a kivétel előtt ráreszeljük a másik sajtot (pl. trappistát).

    Kategória: Bolgár konyha | Megtekintések száma: 1206 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): sajtos, kaja, zöldség, étel, bolgár | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024