Szerda
2017 November 22
6:14 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Április » 27 » Sajtos zöldségtál
    1:12 AM
    Sajtos zöldségtál
    Hozzávalók 4 főre :
    2 kisebb, zsenge padlizsán
    3 uborka nagyságú, zsenge cukkini
    1 húsos zöldpaprika
    5-6 közepes paradicsom
    2 közepes fej hagyma
    2 gerezd fokhagyma
    8-10 friss bazsalikomlevél
    2 ek olaj
    3 dkg reszelt sajt
    10 dkg sós juhsajt (feta is jó)

    bors


    A hámozatlan, megmosott padlizsánt 1 cm vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, fél órát állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük, leöblítjük.
    A szintén hámozatlan cukkinit is megmossuk, felszeleteljük.
    A kicsumázott paprikát csíkokra, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
    A megtisztított hagymát, a fokhagymát és a bazsalikomot felaprózzuk.
    Minden zöldséget lazán összekeverünk és egy kiolajozott, nagy jénaiba rétegezzük a juhsajttal, így puhítjuk mikróban kb. 15 percig.
    Ha megpuhultak a zöldségek, áttesszük a jénait a kb 180 fokra előmelegített sütőbe, ahol kb. 20 percig tovább sütjük.
    Pár perccel a kivétel előtt ráreszeljük a másik sajtot (pl. trappistát).

    Kategória: Bolgár konyha | Megtekintések száma: 645 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): sajtos, kaja, zöldség, étel, bolgár | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017