Péntek
2024 Április 26
5:53 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 4:32 PM
    Orosz csirkeleves
    Hozzávalók:
    1 kisebb csirkeaprólék
    25 dkg vegyes leveszöldség
    1 kis fej vöröshagyma
    1 db ököl nagyságú cékla
    10 dkg savanyú káposzta,
    1 db közepes nagyságú burgonya
    1 dl tejföl
    1 csapott evőkanál paradicsompüré
    1 csokor petrezselyemzöld
    ízlés szerint só és törött fekete bors

    A csirkeaprólékot tisztítás után feldaraboljuk, fazékba tesszük és másfél liter sózott vízben félpuhára főzzük. Közben a zöldségféléket megtisztítjuk, és gyufaszálnyi darabokra vágjuk. A burgonyát és a vöröshagymát hámozás után kis kockákra vagdaljuk. Ha a csirkehús félig megfőtt, az összes zöldséget (a savanyú káposzta kivételével) hozzátesszük, és tovább főzzük. Ha minden megpuhult, akkor tesszük a levesbe az apróra metélt savanyú káposztát. 5 percnyi forralás után ízesítjük a paradicsompürével, a törött borssal és a finomra vágott petrezselyemzölddel, hozzáöntjük a tejfölt, és jól kiforraljuk.
    Kategória: Orosz konyha | Megtekintések száma: 1284 | Hozzáadta:: Unicita | Címkék (kulcsszavak): hagyma, petrezselyem, csirkeaprólék, fekete bors, burgonya, krumpli, leveszöldség, csirkeleves, káposzta, cékla | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024