Hozzávalók: 1 nagy fej fehérkáposzta só a töltelékhez: 40 dkg sovány sertés
vagy marhahús 1 fej hagyma 1 dl a káposzta főzőlevéből 2 dl
felaprított káposzta 2 dl főtt rizs egy csipet só fehérbors majoranna a szószhoz: 3 dl főzőlé 2 kanál liszt kevés tejföl
|
| A káposzta vastag szárát levágjuk, majd annyi sós vízben, ami ellepi,
puhára főzzük. (A külső leveleket folyamatosan lehet leszedni róla,
ahogyan megpuhulnak.) A kisebb belső leveleket felaprítjuk a
töltelékhez. A fi
...
Tovább »
Kategória:
Finn konyha
|
Megtekintések száma:
1297
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2011 Július 17
|
|
Hozzávalók: A tortillalapokhoz: 30 dkg liszt 2 evőkanál olaj 1 teáskanál só 2 dl víz A töltelékhez: 1 padlizsán 1 cukkini 25 dkg hámozott paradicsom (konzerv) 20 dkg csirkemell 1 ág rozmaring 2 gerezd fokhagyma só olaj 30 dkg emmentáli vagy cheddar sajt Jalapeno paprika |
| A tortillatészta hozzávalóit jól kidolgozzuk, 4 részre osztjuk,
nyújtófával vékonyra nyújtjuk, közben folyamatosan lisztezve. Nagyméretű
serpenyőben zsiradék nélkül megsütjük mindkét oldalát. A töltelékhez
...
Tovább »
| |