Péntek
2024 Április 19
9:03 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2013  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:

    12 tavaszi tekercs lap
    20 dkg darált sertéshús
    1 tojás
    5 dkg üvegtészta
    ¼  zöld káposzta vékonyra szeletelve
    1 bő marék szójacsíra 
    4 gerezd fokhagyma
    frissen őrölt fekete bors
    2 evőkanál szójaszósz

    A tésztát vízben kicsit megáztatjuk. A húst kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyra vágott káposztát és az apróra vágott fokhagymát. Amikor már kicsit összeesett a káposzta, akkor lehúzzuk a tűzről, szójaszószt adunk hozzá, majd elkeverjük ... Tovább »
    Kategória: Kínai konyha | Megtekintések száma: 1404 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2013 Január 19 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:

    75 dkg bélszín

    1/2 kg paradicsom
    1/2 citrom leve
    2 fej lila hagyma
    4 nagyobb burgonya
    4 ek. olíva olaj

    bors


    A húst csíkokra vágjuk és egy nagy serpenyőben, forró olajon pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Ha aranybarnára pirult és levet eresztett, hozzáadjuk a nem túl kis szeletekre vágott hagymát, majd a paradicsompaprikából egyet felaprítva. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot és egy fél citrom ... Tovább »
    Kategória: Chilei konyha | Megtekintések száma: 2168 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2013 Január 19 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:

    1 kg krumpli
    1 db póréhagyma
    15 dkg füstölt szalonna
    3 dkg vaj
    4 db tojás

    bors


    Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal. A szalonnát felkockázzuk és vajon tepertőre sütjük. A meghámozott és megmosott krumplit a reszelő durva oldalán lereszeljük. A póréhagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. Összekeverjük a hagymát, a krumplit, a tepertőt, hozzáütünk négy tojást, megsózzuk, megborsozzuk.
    A keveréket a tűzálló tálba simítjuk é ... Tovább »
    Kategória: Német konyha | Megtekintések száma: 1401 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2013 Január 19 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024