Hozzávalók:
12 tavaszi tekercs lap 20 dkg darált sertéshús 1 tojás 5 dkg üvegtészta ¼ zöld káposzta vékonyra szeletelve 1 bő marék szójacsíra 4 gerezd fokhagyma frissen őrölt fekete bors 2 evőkanál szójaszósz |
|
A tésztát vízben kicsit megáztatjuk. A húst kevés olajon megpirítjuk, majd
hozzáadjuk a vékonyra vágott káposztát és az apróra vágott fokhagymát.
Amikor már kicsit összeesett a káposzta, akkor lehúzzuk a tűzről,
szójaszószt adunk hozzá, majd elkeverjük
...
Tovább »
Kategória:
Kínai konyha
|
Megtekintések száma:
1468
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2013 Január 19
|
|
Hozzávalók:
75 dkg bélszín
1/2 kg paradicsom
1/2 citrom leve
2 fej lila hagyma
4 nagyobb burgonya
4 ek. olíva olaj
só bors
|
|
A húst csíkokra vágjuk és egy nagy serpenyőben, forró
olajon pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Ha aranybarnára pirult és levet
eresztett, hozzáadjuk a nem túl kis szeletekre vágott hagymát, majd a
paradicsompaprikából egyet felaprítva. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot
és egy fél citrom
...
Tovább »
Kategória:
Chilei konyha
|
Megtekintések száma:
2244
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2013 Január 19
|
|
Hozzávalók:
1 kg krumpli 1 db póréhagyma 15 dkg füstölt szalonna 3 dkg vaj 4 db tojás só bors |
|
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal. A szalonnát felkockázzuk és vajon tepertőre sütjük. A meghámozott és megmosott krumplit a reszelő durva oldalán lereszeljük. A póréhagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. Összekeverjük a hagymát, a krumplit, a tepertőt, hozzáütünk négy tojást, megsózzuk, megborsozzuk. A keveréket a tűzálló tálba simítjuk é
...
Tovább »
Kategória:
Német konyha
|
Megtekintések száma:
1470
|
Hozzáadta::
hardapa
|
Dátum:
2013 Január 19
|
| |