Péntek
2024 November 22
7:49 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Szeptember 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 5
Vendégek: 5
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:

    1 kg zöldborsó vagy Bonduelle fagyasztott zsenge zöldborsó
    1 evőkanál étolaj

    2 evőkanál liszt

    6 dl tej


    cukor

    Elkészítés:

    A zöldborsót az olajon megpárolom, sózom-cukroz ... Tovább »

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1555 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Szeptember 23 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók 4 személyre:

    80 dkg sertésmáj
    1 nagy fej vöröshagyma
    3 evőkanál olaj
    1 csapott evőkanál pirospaprika
    1 teáskanál majoranna



    Elkészítés:

    A sertésmájat megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük.
    Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és halvány sárgára pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a májat, és állandó forgatás, keverés mellett 1-2 percig pirítjuk. Pirítás közben megszórjuk a pirospaprikával, a majoránnával ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1222 | Hozzáadta:: Unicita | Dátum: 2011 Szeptember 23 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024