Hozzávalók:1 kg zöldborsó vagy Bonduelle fagyasztott zsenge zöldborsó 1 evőkanál étolaj 2 evőkanál liszt 6 dl tej só cukor
Elkészítés:
A zöldborsót az olajon megpárolom,
sózom-cukroz
...
Tovább »
Kategória:
Magyar konyha
|
Megtekintések száma:
1555
|
Hozzáadta::
Unicita
|
Dátum:
2011 Szeptember 23
|
|
Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg sertésmáj 1 nagy fej vöröshagyma 3 evőkanál olaj 1 csapott evőkanál pirospaprika 1 teáskanál majoranna |
| Elkészítés:
A sertésmájat megmossuk, konyhai
papírtörlővel szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát
megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és halvány sárgára pirítjuk
benne a hagymát. Hozzáadjuk a májat, és állandó forgatás, keverés
mellett 1-2 percig pirítjuk. Pirítás közben megszórjuk a
pirospaprikával, a majoránnával
...
Tovább »
Kategória:
Magyar konyha
|
Megtekintések száma:
1222
|
Hozzáadta::
Unicita
|
Dátum:
2011 Szeptember 23
|
| |