Hétfő
2019 Szeptember 23
10:52 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4]Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Szeptember 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 1:11 PM
    Zöldborsó főzelék

    Hozzávalók:

    1 kg zöldborsó vagy Bonduelle fagyasztott zsenge zöldborsó
    1 evőkanál étolaj

    2 evőkanál liszt

    6 dl tej


    cukor

    Elkészítés:

    A zöldborsót az olajon megpárolom, sózom-cukrozom ízlés szerint. Mikor elég puha, rászórom a lisztet. Pirítom egy kicsit együtt, majd ráöntöm a hideg tejet. Felforralom, ha sűrűnek találom, még teszek hozzá tejet. Kb fél percig főzöm még. Kész!

    Megjegyzés:

    Nagyon finom, krémes a leve. Ha sűrűbben szereted, a liszt és a tej arányán változtass óvatosan, de vizet soha ne tegyél bele.
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1055 | Hozzáadta:: Unicita | Címkék (kulcsszavak): zöldborsó főzelék, megpárolom, piritom, puha, zsenge, leve | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2019