Csütörtök
2024 Március 28
8:12 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  December 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 6:27 AM
    Tepsis krumpli savanyúkáposztával
    Hozzávalók:

    3 fej nagyobb hagyma
    2 kg krumpli
    ½ kg savanyúkáposzta
    ½ kg lángolt kolbász
    zsír

    fekete és fehér bors
    fokhagymagranulátum
    szárnyas fűszerkeverék
    tejföl
    pirospaprika

    A hagymát, krumplit és kolbászt felkarikázzuk. Ne felejtsük el a hagymát és a krumplit előtte megtisztítani, illetve meghámozni. Egy tepsit kenjünk ki zsírral (nem olajjal!) és fektessünk bele egy réteg krumplit, hagymát, kolbászt és káposztát, ebben a sorrendben. Ezt ismételjük mindaddig, amíg a hozzávalók elfogynak. A végén a tetejére krumpli kerüljön. Minden egyes elkészült réteget fűszerezzünk meg a fenti fűszerekkel. A tetejére pirospaprikával elkevert tejfölt öntsünk.
    Fedjük le alufóliával, és felmelegített sütőben addig sütjük, míg a krumpli megpuhul. Ekkor vegyük le a fóliát és süssük kicsit pirosra a tetejét.
    Jó étvágyat hozzá!
    Kategória: Saját receptek | Megtekintések száma: 3468 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): kolbász, tejföl, krumpli, hagyma, bors, paprika, káposzta | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024