Péntek
2024 November 22
3:01 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Július 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 6:32 PM
    Sült paradicsomfészek
    előkészület: 15 perc
    sütés: 20 perc

    Hozzávalók 4 főre:
    8 db közepes paradicsom
    8 tk zöldfűszeres Philadelphia krémsajt
    frissen őrölt bors
    2 tk szárított bazsalikom
    8 kisebb tojás
    1 tk őrölt paprika
    4 tk reszelt parmezán
    1 ek olaj

    Elkészítés:
    1. A paradicsomok felső negyedét óvatosan levágjuk. (Ha nagyon gömbölyű az aljuk, akkor onnan is levágunk egy
    vékonyka szeletet, hogy stabilan csücsüljenek majd a tálban.) Belsejüket sárgadinnyevájóval óvatosan kiszedjük.
    2. Mindegyikbe kenünk 1-1 tk krémsajtot, megszórjuk borssal és bazsalikommal.
    3. A sütőt előmelegítjük, és kiolajozunk egy sütőtálat, amiben kényelmesen elférnek a paradicsomok.
    4. Minden előkészített paradicsomba óvatosan beleöntünk egy tojást, megszórjuk kevés paprikával és parmezánnal,
    majd a sütőtálba rendezzük őket.
    5. 20 perc alatt készülnek el.
    sütési hőfok: 180 °C
    sütési mód: hőlégkeveréses
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1116 | Hozzáadta:: Unicita | Címkék (kulcsszavak): sült paradicsomfészek, alja, negyede, gömbölyű, levágjuk, megszórjuk | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024