Hozzávalók 4 főre: 8 db közepes paradicsom 8 tk zöldfűszeres Philadelphia krémsajt frissen őrölt bors 2 tk szárított bazsalikom 8 kisebb tojás 1 tk őrölt paprika 4 tk reszelt parmezán 1 ek olaj
Elkészítés: 1. A paradicsomok felső negyedét óvatosan levágjuk. (Ha nagyon gömbölyű az aljuk, akkor onnan is levágunk egy vékonyka szeletet, hogy stabilan csücsüljenek majd a tálban.) Belsejüket sárgadinnyevájóval óvatosan kiszedjük. 2. Mindegyikbe kenünk 1-1 tk krémsajtot, megszórjuk borssal és bazsalikommal. 3. A sütőt előmelegítjük, és kiolajozunk egy sütőtálat, amiben kényelmesen elférnek a paradicsomok. 4. Minden előkészített paradicsomba óvatosan beleöntünk egy tojást, megszórjuk kevés paprikával és parmezánnal, majd a sütőtálba rendezzük őket. 5. 20 perc alatt készülnek el. sütési hőfok: 180 °C sütési mód: hőlégkeveréses