Péntek
2024 Április 26
1:16 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  December 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 0:54 AM
    Nizzai saláta
    Hozzávalók:

    200g zellerszár
    200g zöldbab (ceruzabab)
    2 közepes paradicsom
    1 kígyóuborka
    10 szem olívabogyó
    1 citrom leve
    pár szál petrezselyem
    só, frissen őrölt bors
    3-4 fokhagyma összezúzva
    2 kiskanál dijoni mustár
    2-3 ek majonéz
    1 kiskanál borecet
    kevés olaj

    Az összetevőket lemossuk, majd felaprítjuk őket. Egy nagyobb edénybe rétegenként beletesszük a zellert, a zöldbabot, a paradicsomot és az uborkát. A tetejére középre kerül az olívabogyó.
    A citromléből, petrezselyemből, borsból, sóból, fokhagymából, majonézből és mustárból öntetet készítünk, majd miután ezt jól elkevertük, ráöntjük a salátára.

    Kategória: Francia konyha | Megtekintések száma: 2038 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): saláta, nizza, uborka, zöldbab, francia, paradicsom, borecet, olivabogyó, zeller | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024