Kedd
2024 Április 23
8:21 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Július 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 1:11 AM
    Holland húsgolyók
    Hozzávalók:
    30 dkg darált marhahús
    20 dkg főtt sonka
    1 vöröshagyma
    1 sárgarépa
    3 tojás
    10 dkg Gauda sajt
    2,5 dl tej
    2 evőkanál vaj
    15 dkg zsemlemorzsa
    5 evőkanál liszt
    egy csokor petrezselyem

    fehérbors
    kakukkfű
    szerecsendió


    A hagymát nagyon apróra vágjuk, és egy evőkanál vajon üvegesre pirítjuk, de nem hagyjuk, hogy megbarnuljon. Folyamatos kavarás mellett, meghintjük egy kevés lisztel, majd két perc sütés után felöntjük tejjel és egy kevés vízzel, majd felforraljuk. Félretesszük, miután kihűlt, hozzáadunk egy felvert tojást, jól elkeverjük.
    Most a darált marhahúst olajon megsütjük, majd a reszelt répát és kakukkfüvet is hozzáadjuk és még egy rövid ideig együtt pároljuk. A sonkát nagyon apróra vágjuk és összekeverjük a reszelt Gauda sajttal. Ezután a darált húshoz, és a sonkás krémhez keverjük az egészet, majd jól összedolgozzuk. A masszát egy órára a hűtőbe rakjuk.

    Kategória: Holland konyha | Megtekintések száma: 1418 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): sonka, sárgarépa, hagyma, tojás, liszt, darálthús, sajt, tej, vaj, zsemlemorzsa | Helyezés: 1.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024