Péntek
2024 November 22
3:08 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Július 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 6:32 PM
    Hagymás rostélyos
    Hozzávalók 4 személyre:
    50 dkg marhafelsál
    3-4 nagyobb fej vöröshagyma
    50 dkg burgonya
    olaj
    bors
    mustár

    liszt


    A húst négy szeletre vágjuk, megkenjük mustárral, megszórjuk sóval, törött borssal és két-három órát állni hagyjuk. Ezután bő, forró zsírban mindkét oldalát jól átsütjük, majd kevés vízzel felengedve, fedő alatt puhára pároljuk. A hagymát karikára vágjuk, megsózzuk, és összekeverjük annyi liszttel, amennyit felvesz. Forró olajban ropogósra sütjük. A krumplit 1,5-2 centis kockára vágjuk, félig megfőzzük, majd forró olajban megsütjük. Tálaláskor a húsra halmozzuk a hagymát és meglocsoljuk a hús szaftjával.
    Savanyúsággal tálaljuk.

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 3635 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): felsál, hagyma, rostélyos, bors, , olaj, burgonya, mustár | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024