Hagymás rostélyos - 22 Július 2011 - Recepttár - Gasztrokalóz
Szombat
2017 Február 25
1:06 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2011 » Július » 22 » Hagymás rostélyos
    6:32 PM
    Hagymás rostélyos
    Hozzávalók 4 személyre:
    50 dkg marhafelsál
    3-4 nagyobb fej vöröshagyma
    50 dkg burgonya
    olaj
    bors
    mustár

    liszt


    A húst négy szeletre vágjuk, megkenjük mustárral, megszórjuk sóval, törött borssal és két-három órát állni hagyjuk. Ezután bő, forró zsírban mindkét oldalát jól átsütjük, majd kevés vízzel felengedve, fedő alatt puhára pároljuk. A hagymát karikára vágjuk, megsózzuk, és összekeverjük annyi liszttel, amennyit felvesz. Forró olajban ropogósra sütjük. A krumplit 1,5-2 centis kockára vágjuk, félig megfőzzük, majd forró olajban megsütjük. Tálaláskor a húsra halmozzuk a hagymát és meglocsoljuk a hús szaftjával.
    Savanyúsággal tálaljuk.

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 2811 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): felsál, hagyma, rostélyos, bors, , olaj, burgonya, mustár | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017