Péntek
2024 Április 26
10:54 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Július 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 1:25 AM
    Dán darálthús
    Hozzávalók:
    500 g darált sertéscomb
    3 evőkanál liszt vagy zsemlemorzsa
    1 teáskanál só
    0,25 teáskanál bors
    20 g vaj vagy margarin


    Formázz a darált húsból 4 egyenlő pogácsát úgy, hogy vastagságuk legyen kb. 1,5 cm. Forgasd meg őket sóval és borssal kevert lisztben. Pirítsd meg forró olajban mindkét oldalukat, majd süsd még 3-4 percig lassú tűzön.
    Népszerű a recept sajtos és zöldhagymás változata is. Ebben az esetben a darált húst keverd össze 75 g reszelt sajttal és egy csokor apróra vágott zöldhagymával. Formázz 6-8 pogácsát és süsd 2-3 percig.

    Kategória: Dán konyha | Megtekintések száma: 1474 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): margarin, liszt, vaj, bors, , sertéscomb, zsemlemorzsa | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024