Péntek
2024 Április 26
8:37 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Július 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 3:01 AM
    Bigos
    Hozzávalók 4 személyre:
    75 dkg savanyú káposzta
    20 dkg marhafelsál
    20 dkg sertéslapocka
    20 dkg füstölt oldalas
    1 fej hagyma
    1 gerezd fokhagyma
    2 babérlevél
    1 pohár vörösbor

    bors
    olaj


    A savanyú káposztát kevés vízben félpuhára fűzzük. Olajon üvegesre pároljuk a kockákra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott marhahúst. Pár perc múlva beletesszük a füstölt oldalast, felöntjük a borral, és lefedve 1 órát fűzzük. Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott sertéslapockát. Sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük, az elpárolgott levet húslevessel vagy borral pótoljuk, és további fél órát főzzük. Végül hozzáadjuk a káposztát is, majd összefűzzük. Ízlés szerint. füstölt kolbászt is főzhetünk bele. Mint minden káposztaétel, ez is jobb másnap.
    Kategória: Lengyel konyha | Megtekintések száma: 2074 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): hagyma, savanyú, bors, , olaj, vörösbor, babérlevél, káposzta, füstölt oldalas, marhafelsál | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024