Szombat
2024 Április 27
2:45 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Június 2014  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:

    8 tojás
    1 fej karfiol
    1 csomó újhagyma
    50 dkg csirkemellfilé
    2 evőkanál étolaj
    3 evőkanál vaj
    3 evőkanál finomliszt
    1 és 1/4 evőkanál curry
    2,5 dl főzőtejszín

    frissen őrölt fekete bors

    A rózsáira szedett karfiolt 1/4l forrásban levő sós vízben 10 percig főzöm. A tojásokat keményre főzöm, megpucolom és felnegyedelem. A csíkokra vágott húst magas falú ... Tovább »

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1242 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2014 Június 09 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:

    80 dkg savanyúkáposzta
    1 fej vöröshagyma
    25 dkg füstöltkolbász
    2 dl csirke alaplé
    1 pohár tejföl
    1 kanál liszt

    Bors
    pirospaprika

    Készítsünk pörkölt alapot. Keverjük bele a megmosott káposztát, majd öntsük fel a csirke alaplével. Amikor a káposzta már majdnem megfőtt, adjuk hozzá a karikára vágott kolbászt. A tejfölben keverjük simára a lisztet és habarjuk be vele a káposztát.
    Jó étvágyat!
    < ... Tovább »

    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1319 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2014 Június 09 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024